top of page

PMU Eyeliner

bee k 04a.jpg

Uw eyeliner altijd op de juiste plaats? Geen uitgelopen liner meer of geklieder omdat de lijntjes niet symmetrisch zijn? Door te gaan voor een PMU eyeliner bij PMU beauty hoeft u zich niet langer zorgen te maken over deze dingen. Wij bieden de oplossing door uw perfecte permanente liner te zetten. Vanaf nu komt u altijd fris en verzorgd voor de dag!


Waarom kiezen voor PMU eyeliner?


Als moderne en drukke vrouw wilt u uiteraard niet te lang bezig hoeven zijn met uw uiterlijk. Maar om make up en uiterlijke verzorging nou helemaal uit uw ochtendritueel te gooien, gaat wat ver. Een beetje zelfzorg in de vorm van make up en huidverzorging kan bijdragen aan een zelfverzekerd gevoel - en dus een zelfverzekerde uitstraling. Het nadeel van make up is echter, dat het gevoelig is voor tijd. Het loopt uit tijdens het sporten of wanneer het warm is, en vervaagt over de dag. 

Bovendien blijven sommige eyeliners gewoon niet zitten. En alle vrouwen kennen de worsteling van per ongeluk je oog make up verpesten door er met je hand langs te gaan of door de regen te lopen. Een PMU eyeliner laten zetten biedt hierbij de oplossing!
 

Wat is een PMU eyeliner?

Bij een permanente make up eyeliner, ofwel een PMU eyeliner, wordt er met een speciale cosmetische techniek een eyeliner getatoeëerd. Deze is niet afwasbaar, en blijft lang zitten. De pigmenten van de PMU eyeliner worden door een speciaal handheld apparaat in de huid gezet door een professional. Door een dun gepigmenteerd lijntje op de wimperlijn te zetten, ontstaat er een beter gedefinieerd oog of lijkt u vollere wimpers te hebben. Ideaal dus, als u bent uitgekeken op het dagelijkse make-up proces of permanent een frisser uiterlijk wilt behouden.

 

Wanneer u een PMU eyeliner heeft laten zetten, kan het u namelijk flink wat tijd besparen in de dagelijkse make-uproutine. Ook kan het makkelijk zijn om PMU eyeliner te laten zetten wanneer u het lastig vindt om zelf te zetten, maar de look bij u vindt staan. De eyeliner blijft jaren zitten door onze professionele aanpak en het gebruik van kwalitatief sterke producten. Natuurlijk zal het nodig zijn af en toe langs te komen voor een touch-up.

Magic Shading en Classic eyeliner.jpg
logo_ARTIST_Agata Been Mazurek.png
Soft Eyeliner
sturdust eyeliner
Magic Shading en Classic eyeliner
Magic Shading en Classic eyeliner
Soft Eyeliner with Agata Artist 4
Soft Eyeliner with Agata Artist 3
Classic Eyeliner with Agata Artist 2

De PMU eyeliner van PMU beauty

Dat enkele bezoekje aan mijn salon verbleekt echter naast de tijd die u ‘s ochtends voor de spiegel spendeert! Met een PMU eyeliner stapt u elke dag fris en fruitig uw bed uit. 

 

Ik verwelkom u graag in mijn salon. Omdat ik enkel met hoogwaardige producten werk, bent u verzekerd van de beste resultaten. Bovendien sta ik voor de kwaliteit van mijn dienst. U kunt op mij vertrouwen als het aankomt op uw permanente make-up en PMU! U wilt immers niet dat een ongetrainde professional een dergelijke handeling bij u uitvoert. De salon van PMU Hoofddorp verlaten mijn klanten doorgaans tevreden en voldaan. Ik gun u hetzelfde!

Contact

Neem contact op om te boeken of vragen te stellen!

PMUBeauty

Femina Mullerstraat 353

2135 ML Hoofddorp

email: info@pmubeauty.nl

tel: 06-57051435

Dank je!

GGD Logo (2).jpg
bottom of page