top of page

Permanente Make Up Hoofddorp

bee k 04a.jpg

Altijd perfect verzorgd en netjes voor de dag komen? Dat kan gewoon! Bij PMU, uw salon voor permanente make-up in Hoofddorp, bieden wij de oplossing. De permanente make-up die wij zetten is van hoge kwaliteit, en verzekerd dan ook een verzorgde, nette en expressieve uitstraling!

Permanente make up Hoofddorp: altijd stralend voor de dag


De vrouw van vandaag wil natuurlijk te allen tijde goed voor de dag komen. Ga uzelf maar na: wanneer u er goed verzorgd en netjes uitziet, stapt u met een veel zelfverzekerder gevoel de deur uit. Make-up is voor veel vrouwen dan ook een vast onderdeel van hun ochtendroutine. Make-up heeft echter de tendens om uit te lopen, te gaan barsten bij fijne lijntjes of te vervagen naarmate de dag vordert. Bovendien is het aanbrengen van lagen make up niet altijd even goed voor de huid gebleken.

Ook zo klaar met het constante bijwerken van uw make up? Het uitlopen ervan tijdens het sporten of warm weer? Of heeft u gewoon geen zin meer om elke dag die tien minuten voor de spiegel te spenderen? Permanente make up Hoofddorp is uw nieuwste favoriete ontdekking!
 

Wat is permanente make up?

Bij PMU, permanente make up Hoofddorp, wordt er gebruik gemaakt van een speciale cosmetische techniek. Deze is ontwikkeld om het uiterlijk van make-up na te bootsen die niet afwasbaar is. Feitelijk brengt u met permanente make up Hoofddorp gepigmenteerde tatoeages aan. Deze worden met een speciaal handapparaat in de huid gezet. 

 

Favoriete gebieden voor permanente make up zijn doorgaans de wenkbrauwen, eyeliner of lippen. Omdat veel vrouwen elke dag hetzelfde make-up ritueel hebben en dit dus ook niet snel zal veranderen, kan permanente make up dan ook flink wat tijd in de ochtend kosten. Omdat de make-up namelijk praktisch getatoeëerd wordt, kan de make-up jarenlang blijven zitten. Touch-ups zijn echter vaak wel nodig om het gewenste frisse resultaat te behouden.

Magic Shading techniek.jpg
logo_ARTIST_Agata Been Mazurek.png
Silhouette_magic shading voor na 3
Silhouette_magic shading voor na 2
Silhouette_magic shading voor na 5
Silhouette Magic Shading wenkbrauwen
Silhouette_magic shading voor na
Silhouette Magic Shading wenkbrauwen 2
Silhouette Magic Shading wenkbrauwen 3

Uw behandeling bij PMU Beauty

Door permanente make-up aan te brengen, hoeft u zich dus niet langer zorgen te maken over uw frisse uiterlijk. Wanneer u ‘s ochtends uit bed stapt, ziet het er namelijk allemaal al verzorgd uit! 

 

Uw permanente make up Hoofddorp behandeling bij PMU Beauty verloopt professioneel. Omdat ik alleen werk, is het contact direct en voelt u zich snel op uw gemak. Ik sta bovendien voor de beste kwaliteit van mijn producten en diensten. Het aanbrengen van permanente make up Hoofddorp mag immers alleen maar door een getrainde professional worden gedaan. Wanneer u bij mij komt, staan veiligheid en uw gewenste resultaat voorop. Pas wanneer u met een lach op uw gezicht de salon verlaat, ben ik tevreden.

Contact

Neem contact op om te boeken of vragen te stellen!

PMUBeauty

Femina Mullerstraat 353

2135 ML Hoofddorp

email: info@pmubeauty.nl

tel: 06-57051435

Dank je!

GGD Logo (2).jpg
bottom of page