top of page

Permanent make up wenkbrauwen

bee k 04a.jpg

Wenkbrauwen behoren doorgaans tot de eerste kenmerken die in het gezicht van iemand opvallen. Niet gek dus, dat ook u wilt dat deze er altijd netjes en verzorgd uit zien! De meeste vrouwen zijn niet gezegend met een natuurlijk volle bos wenkbrauwen. Misschien besteedt u zelf ook dagelijks wel flink wat tijd aan het tekenen of bijwerken van de uwe! Bij PMU Beauty in Hoofddorp bieden wij de oplossing: permanent make up wenkbrauwen.


Waarom gaan voor permanent make up wenkbrauwen?


Permanente make up wordt steeds vaker verkozen boven reguliere make up. En daar kijken we niet van op! U herkent waarschijnlijk zelf ook wel de lange sessies voor de spiegel in de ochtend. Make up en uiterlijke verzorging staan immers hoog in het vaandel bij de moderne vrouw. Toch wilt u natuurlijk niet te lang bezig hoeven zijn om de perfecte wenkbrauw te creëren elke ochtend. 

Misschien heeft u van uzelf erg dunne wenkbrauwen, of zijn deze door veroudering of ziekte steeds minder goed zichtbaar. Door uzelf permanent make up wenkbrauwen cadeau te doen, krijgt uw gezicht dan ook in één klap een totaal nieuwe en frisse uitstraling. Bijkomend voordeel? Minder tijd voor de spiegel in de ochtend, en mooie gevulde wenkbrauwen die niet afgeven, uitlopen of vervagen door de dag heen.
 

Wat is permanent make up wenkbrauwen?

Wanneer u in mijn salon langskomt voor het laten zetten van permanent make up wenkbrauwen, wordt er gebruik gemaakt van een speciale cosmetische techniek. Hierbij wordt de huid met pigment getatoeëerd. Het resultaat? Volle wenkbrauwen die natuurlijk aandoen en niet af te wassen zijn.

 

Bij permanent make up wenkbrauwen wordt er gewerkt met een speciale hairstrokes- of schaduwtechniek, zodat het net lijkt of er daadwerkelijk haartjes groeien op uw gezicht. Hierdoor wordt er een natuurlijke uitstraling gecreëerd. De pigmenten worden aangebracht met een speciaal handapparaat, die het pigment in de huidlaag aanbrengen. Door te werken met verschillende dieptes, hoeken, lijnen en schaduwen kan precies het gewenste resultaat van de permanent make up wenkbrauwen worden bereikt. 

Permanent make up wenkbrauwen
logo_ARTIST_Agata Been Mazurek.png
Magic Shading with Agata Artist 9
Magic shading_Agata Artist
Magic Shading with Agata Artist 10
Soft Eyeliner
Wenkbrauw magicShading
Wenkbrauw magicCombined
Wenkbrauw na

Uw permanent make up wenkbrauwen behandeling bij PMU beauty

Bij PMU beauty bent u verzekerd van het meest realistische resultaat. Ik werk in mijn salon enkel met de beste producten voor uw permanent make up wenkbrauwen. Bovendien ben ik een getrainde professional met alle kwalificaties op zak. Uw veiligheid is dus gegarandeerd. Om het beste resultaat te behouden, wordt u geadviseerd elke zoveel tijd even langs te komen voor een touch up. Dit is natuurlijk niks in vergelijking met de tijd die u dagelijks voor de spiegel spendeerde!

 

Minder volle wenkbrauwen door ouderdom, ziekte, of simpelweg genen? Bij mij bent u aan het juiste adres voor permanent make up wenkbrauwen. Samen kijken we naar uw wensen en voorkeuren, en gaan we voor een natuurlijk ogend resultaat van uw permanent make up wenkbrauwen. Ik ben pas tevreden als u dat bent. Hopelijk tot gauw in mijn salon!

Contact

Neem contact op om te boeken of vragen te stellen!

PMUBeauty

Femina Mullerstraat 353

2135 ML Hoofddorp

email: info@pmubeauty.nl

tel: 06-57051435

Dank je!

GGD Logo (2).jpg
bottom of page