top of page
GGD Logo (2).jpg

GGD vergunning voor permanente make-up
De behandelruimte bij PMUBeauty staat onder controle van de GGD Kennemerland.

bee k 04a.jpg

Silhouette Craftsmaster Agata

"Met gepaste trots heb ik de afgelopen jaren mijn klantenbestand opgebouwd in diverse landen.

 

Mijn naam is Agata en ik ben geboren in Polen, heb lange tijd in Engeland gewoond en ben uiteindelijk in Nederland beland vanwege de liefde; Ik ben getrouwd met een Nederlander en heb twee prachtige dochters.

Na lange tijd een grotere salon gehad te hebben, werk ik nu alleen. Het besluit om mij volledig te richten op permanente make-up is als het volgen van mijn hart. Het is mijn passie om mijn klanten mooi te maken, zeker als het aankomt op een behandeling in het gezicht wat zeer intiem is en mensen onzeker kan maken, kun je op mij vertrouwen.

In mijn permanente make-up studio ontvang ik klanten uit heel Europa en zelfs andere continenten zoals Amerika en Azië. Ik sta voor de beste kwaliteit, de grootste zorg en vooral tevreden klanten. Het feit dat mensen uit heel de wereld naar mij toe komen voor een behandeling maakt mij nederig, maar op hetzelfde moment brengt het ook een glimlach op mijn gezicht. Daarnaast zie ik het ook als een stempel op mijn professionaliteit en vakbekwaamheid."

Hartelijke groet,

Agata (Silhouette Craftmaster)

logo_ARTIST_Agata Been Mazurek.png

PMU Beauty

Staat voor meesterschap

 

 

Met meer dan 10 jaar ervaring en inmiddels duizenden behandelingen ben je bij Agata in goede handen. Agata is een Silhouette Craftmaster, een opleiding op het gebied van permanente make-up die de Silhouette techniek leert. Deze techniek staat voor de allerbeste kwaliteit en het mooiste resultaat. Natuurgetrouw dus niet van echt te onderscheiden. . .

PMUBeauty is gevestigd in het Andante complex aan de Hoofdvaart in Hoofddorp, vlak naast de Calatrava brug.

GGD Logo (2).jpg

GGD vergunning voor permanente make-up
De behandelruimte bij PMUBeauty staat onder controle van de GGD Kennemerland.

bottom of page